HOME.

INFORMATIE.

VIDEOCLIPS .

ARTIESTEN A-M.

ARTIESTEN N-Z.

TOPPERS VAN ORANJE.

SHOWNIEUWS.

FOTO´S.

GASTENBOEK.

CONTACT.

© Clipstudio.nl  Alle rechten voorbehouden

STEEDS MEER BELGISCHE
ARTIESTEN KIEZEN VOOR
CLIPSTUDIO.NL
INFORMATIE

Clipstudio.nl maakt muziekclips voor vooral Nederlandstalige artiesten. De teller staat al op ruim 300 videoclips die goed zijn voor meer dan veertien mijloen views op YouTube. Op het persoonlijk Clipstudio.nl kanaal op YouTube zijn al ruim 3100 fans die abonnee geworden zijn.

Clipstudio.nl maakt al meer dan dertig jaar videoproducties. Wij zijn begonnen met voornamelijk huwelijksreportages en bedrijfsvideo’s.

Nadat in 2005 TV Oranje het levenslicht zag, zijn wij steeds meer videoclips voor artiesten gaan produceren en zijn wij hier inmiddels in gespecialiseerd.

 

Voor een mooie betaalbare videoclip in uitstekende kwaliteit, bent u

bij Clipstudio.nl aan het goede adres. Clipstudio.nl is inmiddels een begrip

in de Nederlandstalige muziekbranche. Vele artiesten zijn u al voorgegaan!

 

Uw videoclip wordt opgenomen en gemonteerd in HD-kwaliteit en wordt toegezonden aan TV-Oranje, de zender voor muziek van eigen bodem.

 

U heeft al een videoclip voor slechts € 425,- exclusief BTW!

 

(de reiskosten en upload naar TV-Oranje zijn hierbij niet inbegrepen).    

BETAALBARE VIDEOCLIP
IN UITSTEKENDE 
KWALITEIT

€ 425,-

Clipstudio.nl is samen met Ivo Franklin Management producent van het succesvolle muziekprogramma: “Toppers van Oranje”.

Vorig jaar was al overeengekomen dat de tv-opnamen van de muziekprogramma’s Brabant Toppers, Zeeland Toppers en Limburg Toppers gebruikt konden worden om videoclips en interviews met artiesten te produceren voor TV Oranje. Nu zijn we verder gegaan onder de nieuwe naam: Toppers van Oranje en vanaf augustus 2013 worden er maandelijks op wisselende locaties in Nederland opnames gemaakt voor het programma. Het programma Toppers van Oranje wordt onder andere iedere zaterdagavond om 19.30 uur uitgezonden op TV Oranje en iedere donderdagmiddag om 14.00 uur op Ment TV (België).

 

 

Naast Nederlandse artiesten ontdekken ook steeds meer Belgische artiesten Clipstudio.nl,

zoals Jacco Ricardo, Paul Bruna en Paul Severs. De nieuwe videoclip van Paul Severs is nu te zien op deze website onder “videoclips” in het menu.